
Гарбузові оладки
Гарбуз вважається однією з найдавніших харчових рослин. Сьогодні ми і будемо готувати оладки з цього древнього продукту. Однак місце походження гарбуза на даний момент не визначене. Хоча передбачається, що батьківщиною гарбуза є територія сучасної Мексики. Згідно з даними археологічних розкопок можна зробити висновок, що жителі Мексики розводять гарбуз вже більше 5 тисяч років. Перша згадка про гарбуз датовано 8 тисячами років тому. Насіння гарбуза були знайдені в похованнях перуанських індіанців. Про гарбуз відомо також із стародавніх китайських рукописів. І в повсякденному житті Північного Китаю гарбуз зараз дуже популярний і вважається символом процвітання, родючості, відродження та здоров'я.
Ingredients
Борошно
200 г.
Цукор
3 ст. л.
Сіль
0,5 ч. л.
Розпушувач тіста
1 ст. л.
Яйця
3 шт.
Пюре гарбуза
1 склянка
Соняшникова олія
3 ч. л
Preparation steps
01
Змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль.
02
Окремо збити яйця із соняшниковою олією, додати пюре гарбуза. Помішувати.
03
Всі інгредієнти з'єднати і розмішати. Розігріти сковороду і порційно виливати оладки, просмажуючи з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores