Пшеничні млинці з соусом із чорносливу, волоських горіхів і апельсинового соку - Image

Пшеничні млинці з соусом із чорносливу, волоських горіхів і апельсинового соку

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

У цьому рецепті головне не тісто, з якого випікають млинці, а соус з чорносливу, волоських горіхів і апельсинового соку, на приготування якого йде основний час. Чорнослив, що має найбільш яскравий смак з усіх сухофруктів, надає цьому соусу просто неповторний аромат. Улюблений багатьма чорнослив збагачує організм мінералами і вітамінами, активізує роботу шлунка, кишечника, підшлункової залози. Великий вміст вітамінів в чорносливі і волоських горіхах допомагає оптимізувати нормальну роботу організму, нормалізувати кислотно-лужний баланс. Для зручності подачі соус збивають у блендері до однорідної маси. Але в натуральному вигляді цей соус значно смачніше.

Ingredients

Борошно пшеничне

150 г.

Молоко

400 мл.

Яйце куряче

2 шт.

Цукор

4 ст. л.

Масло вершкове

50 г.

Сіль

0,5 ч. л.

Чорнослив

100 г.

Горіхи волоські

50 г.

Апельсини

4 шт.

Олія рослинна

50 г.

Preparation steps

01

Сіль, борошно, 2 ст. л. цукру, молоко і яйця змішати в мисці, ретельно перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.

02

Сковороду поставити на вогонь, покласти невеликий шматочок вершкового масла, як тільки масло розтопиться, перелити в окрему ємність, остудити масло, після - додати в миску до борошняної суміші. Замісити тісто, поставити в холодильник на 1 годину.

03

Змішати в мисці чорнослив і горіхи, влити вичавлений апельсиновий сік, всипати 2 ст. л. цукру. Поставити суміш на вогонь, тушкувати протягом 1 години на невеликому вогні.

04

Витягнути з холодильника тісто, поставити на вогонь сковороду, розігріти олію, спекти млинці. Подавати млинці з соусом, поливши ним зверху млинці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min