
Печиво "Равлики"
Навіть саме просте печиво може бути дуже незвичайним, якщо до справи підійти з бажанням і мати трохи фантазії. Печиво "Равлик" буде доречним в домі, де є діти. Адже саме вони більше всіх люблять, коли солодощі не лише смачні, а й привабливі з виду. Це печиво робиться дуже легко і швидко. Воно під силу навіть молодим господаркам, які тільки вчаться готувати. та проте його цікаві кольори порадують всіх: і дорослих, і дітей. Його можна пекти хоч кожен день до сімейного чаювання, брати із собою на роботу в якості закуски і частувань. Крім того, ви можете окремо приготувати солодку помадку і полити нею печиво, щоб надати йому новий смак.
Ingredients
Вершкове масло
125 г.
Цукор
100 г.
Борошно
300 г.
Яйце
1 шт.
Какао порошок
2 ст. л.
Preparation steps
01
Збити блендером цукор, нарізане кубиками вершкове масло, яйце. Додати борошно, продовжуючи мішати тісто, поки воно не стане еластичним.
02
Отримане тісто розділити на 2 рівні частини. В одну з частин додати какао порошок. Ретельно перемішати.
03
Обидва шматочки тіста розкачати в тонкий пласт і накласти один на інший. Скатати рулет і нарізати кружечками по сантиметру.
04
Викласти на деко і випікати протягом 30 хвилин при 180°C.
05
Готове печиво "Равлики" остудити і подавати до чаю або кави.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores