
Сирно-рисова запіканка з вишнею
Нагодувати дитину кисломолочним сиром – справа непроста, часом навіть нездійсненна. На жаль, діти не розуміють, від якого цінного, багатого на вітаміни і мікроелементи молочного продукту вони відмовляються. Пропонуємо Вам невелику хитрість: представити «противний» і докучливий кисломолочний сир у вигляді смачної, корисної і оригінальної страви, від якого не відмовиться жоден малюк. Сирно-рисова запіканка з вишнею проста в приготуванні і прекрасна як у теплому, так і охолодженому вигляді. Якщо Ви все ще не уявляєте, як можуть поєднуватися рис і кисломолочний сир – просто приготуйте цю чудову запіканочку і самі все зрозумієте. Яскраві вишневі ягідки надають особливий присмак ласощам і роблять їх соковитими і дуже красивими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
300 г
Steamed Rice
100 г
Cherry Packing 500g
200 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
50 г
Coconut Flakes
2 ст. л.
Preparation steps
01
Рис відварити до готовності.
02
Яйця збити з цукром до білого кольору. Додати сир, збити в однорідний крем. Змішати з рисом.
03
У змащену маслом форму викласти шар сирної маси, потім вишню і втиснути її злегка. Так заповнити всю форму.
04
Запікати при 180 градусах близько 1 години. Гарячу запіканку посипати рубаним шоколадом, щоб він розплавився і кокосовою стружкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores