
Шоколадний мус на манній крупі
Такий простий і непримітний продукт, як манна крупа, зварена на молоці, виявляється цілком може стати основою для приготування десерту. Ви не помилилися: запропонований шоколадний мус із манки, але про це знатимете тільки Ви. Чарівним чином молочна манна каша з допомогою блендера перетвориться на мус. А в ролі чарівника Ви і, звичайно, шоколад. За своїми смаковими уподобаннями зробіть вибір між молочним і чорним шоколадом. Кількість цукру можна варіювати. Ці холодні ласощі, без сумніву, сподобаються і дорослим, і дітям. І нехай цей десерт не претендує на роль святкового, для повсякденного столу це відмінна ідея. Готовий мус можна посипати тертим шоколадом.
Ingredients
Молоко
1 л.
Молочний шоколад
100 г.
Манна крупа
100 г.
Цукор
150 г.
Ванільний цукор
2 ч. л.
Вершкове масло
1 ст. л.
Preparation steps
01
Довести молоко до кипіння.
02
Додати шоколад, щоб він розчинився.
03
У кипляче молоко тонкою цівкою додати манну крупу.
04
Слідом додати цукор і ванільний цукор. Варити на невеликому вогні до загустіння (приблизно 5-7 хвилин).
05
Масу охолодити, додати масло.
06
Добре збити блендером.
07
Розкласти мус у формочки і поставити в холодильник на 3-4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores