Бонуелос - Image

Бонуелос

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Бонуелос - це щось середнє між пончиками і смаженими пиріжками. Цей кондитерський виріб родом з Іспанії. Забавні колечка принесуть радість і сміх у вашу оселю, так як солодощі піднімають настрій в будь-яку погоду. Окрім цього, за допомогою бонуелос ви перенесе ваших домочадців в іншу країну, з її історією, традиціями, культурою і кулінарією. Приготувати таку смакоту зовсім нескладно. А вже як смачно буде запивати її чаєм. Прикрасити десерт ви можете просто поливши його сиропом або джемом, або посипавши цукровою пудрою. За бажанням ви можете додати аромату в колечка - в цьому вам допоможе ванілін або кориця.

Ingredients

Яйця

4 шт.

Цукор

1 ст.

Олія

1 ч. л.

Борошно

2 ст.

Пекарський порошок

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Олія для смаження

за смаком

Preparation steps

01

Яйця з цукром збити. Додати олію.

02

Далі окремо змішати борошно і пекарський порошок, додати сіль.

03

Поступово додати борошно до яєць, перемішати.

04

Викласти масу на стіл і вимісити еластичне тісто.

05

Розділити тісто на шматочки, з кожного скачати кульку.

06

Залишити, не накриваючи на декілька хвилин.

07

У глибокій ємності розігріти олію. Обсмажити пончики до золотистого кольору.

08

Перекласти на сухий рушник, потім притрусити цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min

Бонуелос – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua