Торт "Три молока" - Image

Торт "Три молока"

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Відразу видно з назви, що в рецепті використовується три різних види молока. Це згущене молоко, концентроване і вершки. Такий торт дуже калорійний і ситний - подумаєте ви. Але ж хочеться ж іноді побалувати себе коханих чимось дуже смачним і при цьому незвичайним. У цьому рецепті добре поєдналися звичайний бісквіт, який роблять до самих різних тортів, і молочні продукти, які після того, як торт трохи постоїть, просочать весь корж і цим самим зроблять торт дуже насиченим за смаком. Полити зверху торт можна чим завгодно за вашим бажанням. Це може бути теплий шоколад, наприклад, або та ж згущене молоко. Робиться це для того, щоб не було видно дірок від надрізів.

Ingredients

Борошно

400 г.

Сіль

щіпка

Вершкове масло

100 г.

Цукор

450 г.

Молоко концентроване

350 мл.

Ваніль

2 г.

Розпушувач

10 г.

Молоко

200 г.

Яйця

5 шт.

Молоко згущене

400 мл.

Вершки 35 %

250 мл.

Preparation steps

01

Змішати борошно, сіль та розпушувач.

02

На маленькому вогні розігріти 200 г. молока, додати масло.

03

Потім збити яйця з цукром до пишної піни.

04

До яєчної маси додати борошно з сіллю та розпушувачем, також молочну масу. Ретельно перемішати.

05

Форму змазати маслом і вилити тісто. Випікати 40 хвилин при температурі 180°С.

06

Для просочення потрібно змішати три молока: 400 мл. згущеного, 350 мл. концентрованого і 250 мл. вершків 35%. Також додати ваніль.

07

Вийняти готовий бісквіт із духовки, зробити глибокі дірочки за допомогою ножа по всій поверхні бісквіта і повільно просочити молочною масою, накрити кришкою і залишити на кілька годин..

08

Потім покрити будь-яким топінгом або згущеним молоком

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Торт "Три молока" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua