
Тарт з кабачками, фетою і м'ятою
Тарт, на відміну від торта, являє собою різновид домашньої випічки відкритого типу. Погодьтеся, такі ласощі, будь-то солодкі або несолодкі, виглядають в рази ефектніше і нарядніше, адже щедра начинка з запеченого м'яса, овочів або фруктів завжди на виду, а тому привертає увагу і збуджує апетит. Вашій увазі одна з таких апетитних страв, які не залишать байдужим – тарт з кабачками, фетою і м'ятою. Випічка здивує багатою палітрою смаків: приємний, ненав'язливий часниковий смак гармонійно доповнюють освіжаюча м'ята і ніжний грецький сир фета. Замість сухої квасолі в якості грузика можете використовувати пекарські боби, які нагріваючись, сприяють кращому пропіканню коржа.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
130 г
7 Flour 1kg
260 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г
Squash
500 г
Garlic
2 зуб.
Mint 50g
20 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл
Eco Ground Nutmeg
2 г
Beans
200 г
Preparation steps
01
Борошно змішати з охолодженим маслом, подрібнити в блендері в крихту, ввести яйце, посолити. Залишити відпочивати в холодильнику мінімум на годину.
02
Розкачати тісто між двох присипаних борошном аркушів пекарського паперу.
03
Духовку розігріти до 190 градусів.
04
Викласти тісто у форму (форми), наколоти виделкою, випікати 10-15 хвилин з вантажем (квасолею) в духовці.
05
Кабачки помити, очистити, нарізати на не тонкі скибочки.
06
Для начинки обсмажити кабачки з подрібненим часником в невеликій кількості оливкової олії до напівготовності.
07
Сир фету нарізати кубиками.
08
Додати до кабачків яйця, вершки, спеції, м'яту, козячий сир і перемішати. Викласти у форми з тістом і запікати до готовності 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores