
Пиріг "Подих осені"
Назва пирога не даремно має відношення до осені. Часто саме з цією порою року асоціюються яблука і кориця. Але нехай "Подих осені" не вганяє вас в легку осінню депресію. Приготувавши такий пиріг, ви швидко переконаєтеся, що він дарує тільки позитивні і теплі емоції вам і вашим рідним. А його компоненти не тільки порадують вас смаковим букетом, але і несуть безліч вітамінів і мінералів вашому організму. Чого тільки коштує яблуко, в якому багато заліза, мигдаль, який підвищує імунітет і морква - джерело каротину, що так корисно для зору. Тому не сумуйте, а навпаки - підніміть собі настрій з легким пирогом "Подих осені".
Ingredients for the recipe
Ingredients
Johnprince Apple 70+
600 г.
Carrots
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
7 Flour 1kg
100 г.
Almond
100 г.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
0,25 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Veres Apricot Jam 370g
50 г.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст. л.
Preparation steps
01
Натерти на тертці 100 г. яблук і 200 г. моркви.
02
Відокремити білки від жовтків. Збити в мисці масло з жовтками (вершкове масло має бути кімнатної температури).
03
Розмолоти в блендері мигдаль з 50 г. цукру.
04
Просіяти борошно з розпушувачем, додати мелений мигдаль. Отриману суху суміш додати в масляну. Ретельно перемішати. В отримане тісто додати натерті яблука з морквою.
05
Збити білки з 50 г. цукру. Обережно вмішати їх в тісто.
06
Нагріти духовку до 180°C. Змастити форму вершковим маслом.
07
Вимити 500 г. яблук, очистити від серцевини, нарізати тонкими скибочками, скропити лимонним соком. Викласти порізані яблука на тісто.
08
Поставити форму в духовку на 50-60 хвилин. Готовий пиріг змастити зверху нагрітим джемом. Остудити, вийняти з форми, посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores