Печиво з родзинками - Image

Печиво з родзинками

Number of servings: 12Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Напевно, немає нічого кращого, ніж домашнє печиво. Важко передати відчуття, коли воно тільки-тільки з духовки, ще над ним клубочиться пара, коли воно ще зовсім тепле, хрустке і м'яке. Якщо ви також любите домашню випічку, і у вас безліч рецептів такого смачного печива, тоді ще один вам точно не завадить. Найголовніший плюс домашнього печива - це те, що зроблено воно вами з бажанням подарувати приємні хвилини своїм рідним і близьким. Смак такого печива забути складно, тому постарайтеся балувати себе і своїх рідних їм якомога частіше. Хоча таке печиво буде доречним навіть за святковим столом. Повірте, ваші гості оцінять ваші старання.

Ingredients

Борошно

300 г.

Цукор

100 г.

Вершкове масло

200 г.

Родзинки

100 г.

Сіль

2 г.

Яйця

2 шт.

Preparation steps

01

Щоб родзинки стали більш м'якими, їх потрібно залити гарячою водою і дати постояти декілька хвилин. Потім злити воду і обсушити родзинки.

02

Далі необхідно розпочати приготування тіста. Для цього змішати розм'якшене вершкове масло з цукром і яйцями, додати дрібку солі.

03

Потім в підготовлену суміш додати борошно і вимісити тісто.

04

Готовому тісту треба постояти годину в прохолодному місці.

05

Коли тісто постоїть, можна розпочинати формувати печиво. Для цього тісто потрібно розрізати на два шматки. З кожного зробити ковбаску і порізати на кружечки.

06

Також можна розкачати тісто в шар, завтовшки 4-6 мм. і вирізати за допомогою склянки кружечки.

07

Далі печиво потрібно викласти на деко, встелене пекарським папером і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

08

Печиво має стати золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Печиво з родзинками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua