
Шоколадний торт з полуницею
Приголомшливо легкий і швидкий торт. Він вийде навіть у тих, хто думає, що не дружить з кулінарією. Та й такий торт буде дуже доречний на будь-якому святі, як дорослому, так і дитячому. Якщо ви не любите полуницю, то можна її замінити, але смак буде зовсім не той, тому тут якраз краще дотримуватися рецепту. Але можна і дещо додати. Наприклад, банани - вони з полуницею просто ідеальна пара. Також прикрасити можна білим розтопленим шоколадом, збитими вершками, нарізаними горішками, листочками м'яти. І краще всього використовувати свіжі ягоди. Але якщо вам доступні тільки заморожені, то дайте торту трохи просочитися соком з полуниці перед тим, як поливати його шоколадом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
300 г.
Homemade Butter
150 г.
Top Grade Wheat Flour
50 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
140 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Strawberries
500 г.
Preparation steps
01
Яйця збити. Додати просіяне борошно і цукор. Ще раз трохи збити. Розтопити шоколад (половину), розламаний на шматочки, на водяній бані. Додати до яєчної суміші. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 180. Форму для випічки змастити вершковим маслом. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати близько 15-20 хвилин.
03
Полуницю помити і видалити хвостики (або розморозити). Викласти полуницю на випечений корж. На водяній бані розтопити другу половину шоколаду і вилити на торт.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores