Сирно-ванільний кекс - Image

Сирно-ванільний кекс

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сирно-ванільний кекс - це океан ніжності й легкості! Ви тільки уявіть, як цей м'який десерт тане, ледь торкнувшись ваших губ! А в роті - вибух смакових емоцій. Все це завдяки ніжному сиру і вершкам. Фрукти надають море солодкого смаку цьому десерту, не кажучи вже про корисні властивості. Адже кожен з фруктів дарує свій заряд бадьорості і букет вітамінів цій страві. Ви тільки погляньте, як апетитно виглядає цей кекс! Він заворожує своєю білосніжніжністю і маленькими вкрапленнями яскравих фарб. Ваші гості будуть завалювати вас питаннями і проханням поділитися рецептом.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

65 г.

Cottage Cheese 9%

450 г.

Sto Pudiv Corn Flour 500g

1 ст. л.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч. л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

225 мл.

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies

225 г.

Preparation steps

01

Прогріти духовку до 180°С або (якщо духовка газова) до 4 відмітки. Змастити жиром 23 см. розбірну форму для випікання і покласти на дно пергаментний папір. Покласти печиво у чашу і за допомогою блендера подрібнити його на крихти.

02

Розтопити масло, влити його до крихт і змішати. Перекласти у форму і притиснути до дна, щоб маса лежала рівним шаром.

03

Змішати сир, кукурудзяне борошно, ванільну есенцію, яйця та цукор. Додати вершки і обробити на 1 швидкості міксера до рівномірної консистенції. Перекласти у форму і випікати протягом 30 хвилин.

04

Вимкнути духовку, залишивши пиріг всередині, щоб він дуже повільно охолонув. Поставити в холодильник до подачі на стіл, потім поставити на сервірувальну тарілку і прикрасити ягодами або фруктами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min