Торт до Хелловіну "Кладовище" - Image

Торт до Хелловіну "Кладовище"

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Скоро Хелловін, а значить, потрібно як слід підготуватися до вечірки. Всі пам'ятають про гарбузи, свічки та вбрання. А от варто подбати і про похмурий святковий стіл. Торт до Хелловіну «Кладовище» приведе у захват кожного і стане головною прикрасою столу. Коли ще готувати такий десерт, якщо не на Хелловін? Не дивлячись на свою страхітливу назву, торт дуже приємний і ніжний на смак. Аромат кориці в поєднанні з шоколадом і медом поманить у ваш будинок безліч гостей і "задобрить духів". Вдало доповнять торт запалені свічки. Подавайте десерт ближче до півночі, і нехай всі ваші гості посміхаються, поїдаючи ніжні і солодкі "надгробки".

Ingredients for the recipe

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
25.70 - 30.50

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

125 g

Ingredients

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

160 г.

Litniy Med Honey 750g

30 г.

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

300 г.

Homemade Butter

250 г.

7 Flour 1kg

600 г.

Baking Soda 500g

5 г.

Salt Egypt

3 г.

Spice Cinnamon Ground

10 г.

Eco Ground Nutmeg

5 г.

Spice Clove Ground

3 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

380 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

4 шт.

Zarog Kefir 2.5% 870g

180 г.

Alce Nero Organic Children's Apple and Pumpkin Puree 100g

290 г.

Eco Powder Ginger

5 г.

Preparation steps

01

В одній мисці змішати борошно, пекарський порошок, соду, імбир, мускатний горіх та гвоздику. В іншій мисці збити міксером масло та цукор (2-3 хвилини). Додати яйця, збиваючи масу після кожного доданого яйця. Знизити швидкість збивання до найнижчої та почергово додавати до тіста суміш борошна та кефір невеликими порціями, починаючи та закінчуючи борошном.

02

Додати гарбузове пюре, збити до однорідної маси. Змастити вершковим маслом глибоку форму для випікання та викласти її пергаментним папером, котрий також змастити вершковим маслом та злегка присипати борошном. Вилити тісто в підготовлену форму.

03

Розігріти духовку до 180°С. Випікати до золотистого кольору близько 40 хвилин. перевірити на готовність зубочисткою. Дати охолонути у формі 15 хвилин, потім витягнути, зняти папір та дати охолонути повністю.

04

Викласти корж на тарілку або тацю, застелену папером для випікання. Приготувати шоколадну глазур. Для цього змішати вершки та мед в маленькій кастрюлі, довести тільки до кипіння і відразу зняти з вогню. Додати шоколад та перемішати до однорідної маси.

05

Залити корж теплою шоколадною глазур'ю. За допомогою невеликої лопаточки рівномірно розподілити глазур зверху коржа, даючи їй вільно стікати вниз по боках торта.

06

Дати торту просочитися за кімнатної температури чи в холодильнику, якщо торт був приготований заздалегідь. Перед подачею на стіл посадити на торт 6 шматочків хрустких "надгробків".

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min