
Бублики "Ностальгія"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
7 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Homemade Butter
30 г.
Akvulya Still Water 2l
1270 мл.
Salt Egypt
5 ч. л.
Baking Soda 500g
4 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Борошно змішати з дріжджами, сіллю (1 ч. л.) і цукром. Додати теплу воду (270 мл.), почати замішувати тісто до однорідного стану, ввести шматочки м'якого масла. Вимішати досить туге, еластичне тісто. Поставити в тепле місце на 45-60 хвилин. Тісто збільшиться приблизно вдвічі.
02
Поділити тісто на порції, розкачати в кульки (як вийде), проткнути і, розтягуючи, сформувати бублик (якщо бублики будуть тонкими, вони будуть жорсткими). Накрити рушником і почекати ще 10 хвилин. За цей час поставити кип'ятитися 1 л. води з сіллю і содою.
03
Опустити бублики на 30 секунд в киплячу воду, вийняти шумівкою.
04
Змастити збитим яйцем, присипати маком. Випікати при 200°С близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)