Бананові мафіни - Image

Бананові мафіни

Number of servings: 12Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Пропонуємо вашій увазі чудовий рецепт приготування бананових мафінів. Якщо вам і вашим близьким набридли звичні сніданки, які складаються з каш або макаронів з сосисками, тоді приготування бананових мафінів врятує вас від негативу ваших близьких. Мафіни відмінно підійдуть до ранкового чаю. А ваші молодші чада просто будуть стрибати від щастя і задоволення, що сьогодні в них не пхають манну кашу. Тому приготувавши сьогодні вранці або з вечора бананові мафіни ви не розчаруєте самих близьких вам людей. До того ж, парочка з них легко може поміститися в шкільній сумці, і дитина з легкістю зможе ними перекусити на перерві.

Ingredients

Банани (дуже дозрілі)

3 шт.

Вершкове масло або маргарин

100 г + ще трохи для змазування форми

Цукор

150 г

Яйця

2 шт.

Розпушувач

2 ч.л.

Борошно пшеничне

250 г.

Preparation steps

01

Духовку разігрійте до 180°C.

02

Банани (2 шт.) очистіть і наріжте невеликими шматочками. Розімніть виделкою, щоб вийшла однорідна кашка.

03

Вершкове масло залиште при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким. Потім з'єднайте з цукром і розітріть.

04

Додайте яйця і перемішайте.

05

Введіть бананову кашку і ще раз все добре перемішайте до однорідності.

06

У цю масу просійте борошно і розпушувач, замісіть тісто некруто.

07

Маленькі формочки для випікання змастіть вершковим маслом. (Якщо ви будете використовувати стандартні форми для кексу, вийде близько 6 мафінів). Викладіть в них тісто.

08

Банан, що залишився очистіть і наріжте кружечками. Покладіть зверху на кожен маффин по парі кружечків банана. Поставте форми в розігріту духовку і випікайте мафіни 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Бананові мафіни – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua