Яблука в снігу - Image

Яблука в снігу

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Не завжди десерт - це калорійний і навіть жирний торт або пиріг, який важкий для шлунку і позначається на фігурі. Можна приготувати дуже смачний десерт і при цьому зробити його поживним і корисним. Запікати яблука - це, звичайно ж, досить простий спосіб зробити смачну закуску до чаю. Але ми пропонуємо вам рецепт, як зробити це ще більш смачно. Начинка з медом і горіхами просочить весь фрукт своїм незвичайним смаком. А збиті білки зроблять страву дуже цікавою з вигляду. Такий десерт - відмінний спосіб підняти настрій своїм рідним порадувати їх смачним солодким десертом. А крім цього збагатити організм корисними вітамінами, яких так багато в яблуках, горіхах і меді.

Ingredients

Яблука

4 шт.

Яєчні білки

2 шт.

Мед

4 ст. л.

Мигдаль

50 г.

Ванільний цукор

1 ст. л.

Preparation steps

01

Яблука розрізати на 2/3. Вийняти серцевину. Потримати над паром 5 хвилин.

02

Яблука розкласти по формах. Змішати мед, горіхи і ванільний цукор. Наповнити сумішшю яблука.

03

Білки збити в піну, викласти зверху на яблука. Запікати в духовці при температурі 160°C 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min