
Відбивні з яблуками під медом
Любителів м'яса, справжніх гурманів дуже порадує така страва. Пікантні відбивні з яблуками в медовому соусі полонять серце будь-кого завдяки своєму ніжному смаку. Навіть свинина стане м'якою, ніби вата, і ніжною, немов хмари. Відбивні стануть відмінною святковою стравою, а також повністю наситять вас в обід. Найприємніше те, що приготувати таке ось незвичайну страву зовсім не складно і швидко. Варто всього лише додати до звичайних відбивних, які ви готуєте майже щотижня, яблуко і полити медовим соусом - і на столі красується зовсім нова страва. Саме кислота яблук і солодкість меду додає відбивним незвичайного, пікантного смаку.
Ingredients
Свинина (карбонат без кістки)
500 г.
Яблука
1-2 шт.
Рослинна олія
50 мл.
Мед
2 ст. л.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити, обсушити серветкою, розрізати на 4 шматки поперек волокон. Відбити кухонним молотком, накривши м'ясо харчовою плівкою.
02
Розігріти на сковороді рослинну олію. Обсмажити на олії відбивні з двох боків до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо в тарілку.
03
Яблука помити, просушити, нарізати кружечками, очистити серцевину. Обсмажити яблука з двох сторін в тій же сковороді з олією, де смажили м'ясо.
04
Кожен кружечок м'яса посолити, поперчити, покласти на шматочок яблука.
05
Перекласти відбивні з яблуками назад в сковорідку. На кожну відбивну налити по 1 ч. л. меду. Влити в сковороду 1 склянку окропу, накрити кришкою. Тушкувати хвилин 15.
06
Готові відбивні з яблуками перекласти в тарілки і полити соусом, в якому вони тушкувались.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores