
Італійський овочевий салат з моцарелою
Італійський салат вважається справжнім, якщо його інгредієнти кольору італійського прапора. І в цьому салаті можна простежити такі кольори - зелений, білий, червоний. Джерелом зеленого кольору виступає вітамінне листя салату, червоним салат наділили маленькі кисло-солодкі томати черрі, а ось білим кольором обдарував незамінний у безлічі італійських страв сир моцарела, який відрізняється приємним смаком і ароматом. І, звичайно ж, тут дуже доречним буде незмінний італійський гастрономічний атрибут - оливкова олія, а також часник і гірчиця, які додають пікантність і вишуканість смаку і запаху.
Ingredients
Салат
1 пучок
Помідори черрі
16 шт
Оливкова олія
30г
Моцарела
200г
Гірчиця діжонська
1 ч.л.
Часник
2 зуб.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Салат помити, обсушити, порвати руками, перемішати.
02
Черрі вимити і розрізати на половинки.
03
Для заправки: з'єднати оливкову олію, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і перемішати.
04
До листків салату додати черрі і дуже акуратно перемішати.
05
Зверху викласти моцарелу (якщо маленькі кульки, то не подрібнювати), полити заправкою і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores