
Запечена гостра свинина під помідорами, сиром і грибами
Зверніть увагу всі, у кого улюблені страви - гострі. Адже в цьому рецепті головним інгредієнтом виступає саме гостра свинина. Щоб це зробити, потрібно натерти м'ясо сумішшю перців, при чому не шкодуючи приправ. Щоб м'ясо було сухим і якось урізноманітнити його, зверху викладіть помідори і гриби. Ви отримаєте досить ситну страву, яка сподобається навіть тим, хто не шанувальник гострих приправ. Адже складно встояти перед спокусою з'їсти хоча б шматочок цієї апетитної страви. Вона виглядатиме чудово навіть із самим звичайним повсякденним гарніром. А тим більше, що подавати її можна і як самостійну страву також.
Ingredients
Свинина
500 г.
Сир твердий
200 г.
Печериці свіжі
200 г.
Помідори
200 г.
Часник
1 шт.
Суміш перців
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Свинину нашпигувати тонкими шматочками часнику. Натерти сумішшю перців і сіллю. Натерти сир і гриби на крупній тертці, змішати.
02
Помідори нарізати товстими кружальцями. Деко для випічки застелити фольгою, змастити маслом, викласти м'ясо.
03
Зверху на м'ясо викласти помідори, зверху суміш грибів і сиру. Випікати 30 хвилин в розігрітій до 200°С духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores