
Закуска з баклажанів по-болгарськи
Закуска з баклажанів по-болгарськи - чудова закуска і до обіду, і до святкового застілля, а також дуже смачна закуска до шашлику. Особливий смак і запах їй надають часник, петрушка і оцет. Цей рецепт для тих, хто любить гострі страви. Готується дуже легко, приготування не забере у вас багато часу. Для приготування цієї закуски підбирайте тільки синьо-чорні, невеликі, довгасті і злегка недостиглі плоди. Вони містять менше насіння, мають ніжний смак. Якщо під рукою є баклажани - не полінуйтеся і здивуєте своїх близьких.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
600 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
40 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
100 мл.
Garlic
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи рослинною олією, обсмажити, нарізані смужками вздовж, баклажани, з кожного боку, до м'якості.
02
Остудити баклажани, після чого зняти шкірку. Подрібнити, покласти в миску.
03
Додати в миску до баклажанів рослинну олію, розім'яти до стану пюре. Після чого додати дрібно нарізаний часник і петрушку, посолити і додати оцет. Залишити на 15 хвилин, після чого ретельно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores