
Теплий салат з грибами
Дуже простий теплий грибний салат, який одночасно може бути гарніром. Він прекрасно підійде в якості пісної страви, яку можна подати до гарніру з пюре, гарніру з круп або овочів. Припаде до смаку блюдо і вегетаріанцям, так як гриби містять білок, який особливо необхідний людям, які не вживають м'яса. Хоча, звісно, гриби люблять багато людей, тому таке блюдо підійде і на буденний або святковий стіл, а не тільки на пісний і вегетаріанський. За бажанням, до салату можна додати тертий твердий або нарізаний шматочками м'який сир (наприклад, пармезан, моцарелу), відварну нарізану картоплю, моркву. До заправки можна додати гірчицю (бажано діжонську) або бальзамічний оцет.
Ingredients
Олія оливкова
40 мл.
Салат
80 г.
Гриби свіжі
500 г.
Часник
20 г.
Цибуля
80 г.
Зелень
20 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити і нарізати кубиками. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Трохи обсмажити часник і цибулю на олії, потім додати гриби і смажити до золотистого кольору.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, за смаком сіль, перець і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores