
Овочевий салат з креветками
Креветки - чудовий морепродукт, який дуже затребуваний в кулінарії. Причому, цей дар морів є цінним і доступним продуктом. Креветки з успіхом використовують у приготуванні салатів і соусів, паштетів і гарячих страв. У запропонованому салаті цей інгредієнт безсумнівно задає тон і є родзинкою. Поєднання креветок з помідорами й огірками дуже цікаве, особливо із заправкою з корисної оливкової олії, яка ідеально підходить для подібних салатів. Нагадуємо: якщо Ви купили для салату варені креветки, залишається їх тільки промити. Але краще купувати сирі креветки: креветковий смак Вашого салату буде більш яскравим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
300 г.
Pink Tomato in Packing
400 г.
Pickled Cucumbers
300 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Креветки відварити в підсоленій воді і охолодити.
02
Помідори та огірки помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, сіль за смаком і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores