Тосканський суп зі свіжою оливковою олією - Image

Тосканський суп зі свіжою оливковою олією

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Просто і доступно - ось головна риса тосканської кухні. Таким і є тосканський суп зі свіжим оливковим маслом: простим і доступним. Суп по-тосканськи зігріє і наповнить організм енергією. Дуже ароматний суп. Овочеві інгредієнти супу, заправлені оливковою олією - не просто смачна страва, але і коктейль з антиоксидантів, що зберігає вам молодість. Низька калорійність супу, невеликий вміст вуглеводів і значний відсоток рідини - причина популярності серед тих, що худнуть. І це ще не все. Як самі оливки, так і масло з них позитивно впливають на травлення і є відмінною профілактикою виразки шлунка.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл.

Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g

200 г.

White Cabbage

1 шт.

Red Cabbage

1 шт.

Packed Potatoes

2 шт.

Squash

2 шт.

Hokkaido Pumpkin

200 г.

Carrots

2 шт.

Celery Stalk

1 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

500 мл.

Garlic

4 шт.

Eco Roman Cumin 15g

за смаком

Basil in Pot

за смаком

Dill 70g

за смаком

Eco Marjoram

за смаком

Sage in pot

за смаком

Rosemary, pc

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

за смаком

Preparation steps

01

Капусту нашаткувати. Картоплю, кабачки, гарбуз, цибулю і селеру очистити і нарізати кубиками, часник очистити і розрізати на дві частини.

02

У невелику каструлю налити оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти, додати половину часнику, протушкувати.

03

Додати в каструлю до часнику цибулю, селеру і моркву. Тушкувати деякий час, потім влити бульйон.

04

Додати в каструлю інші овочі, тушкувати протягом 30-45 хвилин. Овочі повинні стати м'якими, при необхідності доливати бульйон. Додати квасолю і спеції, варити ще 5 хвилин. При подачі шматок м'якоті білого хліба натерти часником, скропити оливковою олією, покласти його в тарілку, вилити зверху суп, подавати з оливковою олією.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min