
Сицилійський гарячий шоколад
Що може бути прекрасніше, ніж насолоджуватися чашкою гарячого шоколаду холодним осіннім вечором в приємній компанії друзів? Якщо Ви – істинний ласун і солідарні з нами, просимо звернути увагу на чудовий рецепт сицилійського гарячого шоколаду. Для того щоб побалувати себе улюбленими ласощами, не обов'язково направлятися в кафе або шоколадницю. Рекомендуємо приготувати цю смакоту у себе вдома, пригостити рідних і гостей, адже це зовсім не складно, а навіть захоплююче. Отже, все, що Вам потрібно – молоко і плитка Вашого улюбленого шоколаду без добавок. Ну і, звичайно ж, кулінарне натхнення та бажання дивувати. Гарячий десерт можна подавати до столу з бісквітним печивом, вмочуючи його в шоколад.
Ingredients
Шоколад чорний
100 г.
Молоко
300 мл.
Печиво
100 г.
Preparation steps
01
На водяній бані підігріти молоко з шоколадом, разломаним на шматочки, щоб він повністю розтопився. Потім зняти з вогню і залишити остигати на 10 хвилин. Потім знову розігріти і збити міксером. Розлити по чашках.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores