Шоколадний манник - Image

Шоколадний манник

Number of servings: 8Cooking time: 3 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Застосування манної крупи не дуже різноманітне. Ми підкажемо. де її вдало використати. Є відмінний рецепт випічки з манки. Назва така ж проста, як і цей пиріг - так, це шоколадний манник. Він швидко замінить обридлу манну кашу. Як вам таке перевтілення? Ви з великим задоволенням візьмите у свою домашню кухню легку і ніжну випічку. Пропонуємо ближче познайомитися із класичним шоколадним манником прямо зараз. Якщо захочеться красиво підкоригувати пиріг, рекомендуємо додати в тісто горішки, цукати, або фрукти. Ваша ексклюзивна страва неодмінно вийде, якщо будете дотримуватись нашого рецепту.

Ingredients for the recipe

Auchan Medium Grain Semolina
82.90

Auchan Medium Grain Semolina

500 g

Ingredients

Auchan Medium Grain Semolina

1 ст.

Auchan Vanilla Sugar 8g

щіпка

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

3/4 ст.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

4 ст. л.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

100 мл.

7 Flour 1kg

1 ст.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Borges Apple Vinegar 250ml

1 ст. л.

Aro Powdered Sugar 250g

за смаком

Akvulya Still Water 2l

1 ст.

Preparation steps

01

У миску насипати манну крупу, ванільний і коричневий цукор. Змішати інгредієнти і залити водою. Залишити на 2 години набухати.

02

Додати соняшникову олію в манну крупу, перемішати. Після, просіяти через сито какао прямо на суміш. Вимісити вінчиком. В окремій посудині з'єднати борошно з содою (піде і розпушувач) і також просіяти в миску з манкою.

03

Налити яблучний оцет. Ретельно вимісити тісто на манник.

04

Розігріти духовку до 180ºС. Викласти тісто в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин. Готовий шоколадний манник посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h