Салат український - Image

Салат український

Number of servings: 12Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Консервовані салати на зиму - це подарунок для господині. По-перше, ви економите час сервірування столу: відкрили банку і у вас готова повноцінна страва. А по-друге, це багата мінеральними речовинами добавка до харчового раціону взимку. Про вітаміни, звичайно, тут мова не йде, але мікроелементи при тепловій обробці дійсно до єдиного всі зберігаються. Звичайно, зараз можна все купити в супермаркетах. Але домашня консерва поза конкуренцією. До того ж домашнє консервування є корисним літнім проведенням часу. Сьогодні ми навчимо вас готувати прекрасний зимовий салат "Український". Відкривши баночку такого салату взимку ви відмінно урізноманітите ваше меню.

Ingredients

Сіль

40 г.

Перець горошком

20 шт.

Олія рослинна

0,5 л.

Морква

500 г.

Цибуля болгарська

500 г.

Перець солодкий

1,5 кг.

Помідори

1,5 кг.

Цукор

80 г.

Оцет 9%

100 мл.

Preparation steps

01

Помідори нарізати півкільцями, моркву нашаткувати, цибулю кільцями порізати, перець нарізати смужками.

02

Всі овочі скласти в мисці, додати в миску оцет, цукор, сіль і олію рослинну.

03

Перемішати салат, скласти в банки, додати в кожну по 4 горошини перцю, поставити стерилізувати на 1 годину, після закатати. Перевернути догори, накрити покривалом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Салат український – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua