Піца з інжиром і фундуком - Image

Піца з інжиром і фундуком

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Важко знайти в нашій країні людину, яка не любить піцу. Ми радимо приготувати за нашим рецептом піцу з інжиром і фундуком. Отримайте надзвичайно смачний і корисний десерт. Листкове тісто робить нашу піцу ніжною, повітряною, такою, тщо тане в роті. Інжир надає їй солодкий медовий смак. Цей плід ще з біблійних часів відомий своїми лікувальними властивостями і з успіхом використовується в народній медицині у багатьох народів. Особливо багато в інжирі калію і заліза, що робить його незамінним в раціоні дітей і літніх людей. Дуже корисний інжир і людям творчих професій. Фундук дуже багатий маслами, мінеральними речовинами і вітамінами. До того ж готується наша піца легко і дуже швидко.

Ingredients

Листкове тісто

400 г.

Інжир

4 шт.

Фундук

50 г.

Сир з блакитною пліснявою

150 г.

Часник

1 зубчик

Оливкова олія

1 ст. л.

Помідори

6 шт.

Чебрець

1 ст. л.

Preparation steps

01

Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. рубленого чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.

02

Сир з блакитною пліснявою розкришити, інжир нарізати часточками. Духовку нагріти до 220°С.

03

Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.

04

На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти часточки інжиру, посипати очищеним фундуком та розкришеним сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Піца з інжиром і фундуком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua