Пельмені запечені - Image

Пельмені запечені

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пельмені - затребувана страва в раціоні будь-якої сім'ї. Їх традиційний варіант приготування - просто відварити в підсоленій воді. Але крім цього звичного способу приготування пельменів існують і інші. Пельмені можна смажити, варити на пару, тушкувати в горщиках і запікати. У цьому рецепті пропонується запекти пельмені в духовці. Пельмені за цим рецептом попередньо не відварюються, тому сметанний соус, в якому Ви будете їх запікати, повинен покривати пельмені повністю. Посипаний зверху тертий сир забезпечить наявність апетитної скоринки. Запіканка з пельменями виходить дуже смачною і ситною і можливо стане Вашим улюбленим способом приготування пельменів.

Ingredients

Пельмені заморожені

500 г.

Сметана

100 мл.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Майонез

100 мл.

Лавровий лист

5 шт.

Масло вершкове

2 ч. л.

Кріп

1 пучок

Сир вершковий

100 г.

Спеції

за смаком

Preparation steps

01

Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, викласти цибулю, обсмажити на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.

02

У мисці змішати майонез, сметану і спеції за смаком і бажанням, додати в миску обсмажену цибулю. Перемішати.

03

Подрібнити кріп, додати в сметанний соус. Суміш повинна бути не надто густою, при необхідності додати трохи води.

04

У форму для запікання викласти лаврові листи, викласти зверху в один шар пельмені, залити соусом. Пельмені повинні бути покриті повністю соусом, посипати зверху тертим сиром.

05

Поставити форму в попередньо розігріту до температури 200-220ºС духовку на 25-30 хвилин до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min