Варення з груш із маком - Image

Варення з груш із маком

Number of servings: 8Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Початок осені дарує нам цей смачний і корисний фрукт – грушу. Варення з соковитих, наповнених насиченим ароматом шматочків груші в поєднанні з краплинкою лимонного соку, буде прекрасним десертом будь-якого святкового столу. Цей плід завжди серед людей вважався дуже корисним, адже плоди груші містять багато вітамінів та мінеральні солі заліза. Крім того, м’якоть груші краще засвоюється організмом, чим м’якоть яблука. Зрозуміло, що будь-яка людина цінить в їжі не тільки смакові властивості, тому не слід забувати і про духмяні, обсмажені зерна маку, що вдало доповнюють цілісність цієї повної енергії страви.

Ingredients

Груші

750 г

Цукор

200 г

Мак

1 ст. л.

Лимон

1 шт.

Preparation steps

01

Груші помити, очистити, нарізати кубиками, покласти в каструлю і полити лимонним соком, засипати цукром і залишити на 1-2 години.

02

Довести груші до кипіння, зменшити вогонь і варити 15-20 хвилин, обережно помішуючи і знімаючи піну. Половину варення подрібнити за допомогою блендера, а половину залишити шматочками.

03

Насіння маку обсмажити на сухій сковорідці, потовкти у ступці. Повернути варення на вогонь, додати мак, варити 5-10 хвилин або до бажаної густоти, весь час помішуючи.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Варення з груш із маком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua