
Паштет з курячої печінки з сиром і часником
Прочитавши на упаковці склад паштету з магазину, Ви задумалися? Приготуйте паштет своїми руками. Смачно, корисно, без всяких загусників і барвників! Домашній паштет, звичайно ж, не йде ні в яке порівняння з тим, що продається в магазині. Відмінна холодна закуска або намазка на бутерброди. Печінковий паштет можна готувати з печінки свинячої, курячої, качиної, але треба відзначити, що з курячої печінки він виходить більш ніжним. Особливість запропонованого рецепту в тому, що печінку попередньо обсмажують, а потім тушкують із вершками. На наступному етапі приготування Вам знадобиться блендер. Залишилося додати в печінкову масу вершкове масло, часничок і натертий сир і запекти в духовці. Паштет готовий!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
300 г.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Carrots
0,5 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
70 мл.
Homemade Butter
70 г.
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Marjoram
за смаком
Garlic
1 зубчик
Grana Padano 32% cheese
30 г.
Preparation steps
01
Очистити і промити курячу печінку. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, обсмажити печінку.
02
Очистити і подрібнити моркву з цибулею, обсмажити на олії на сковороді. Наприкінці додати до цибулі і моркви майоран, сіль і перець. Викласти печінку, вилити вершки, тушкувати на маленькому вогні.
03
Остудити суміш, подрібнити за допомогою блендера до однорідності. Додати розм'якшене вершкове масло, дрібно нарізаний часник і натертий сир. Повторно перемішати.
04
Викласти паштет у форму, поставити в духовку на 30 хвилин, запікати при температурі 150°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores