Гриби по-строганівски - Image

Гриби по-строганівски

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже важливий момент, який слід врахувати під час готування грибів, це їх рівень небезпеки для людського організму. Адже дуже часто люди труяться грибами, особливо тими, які збирають самі, і які потім неправильно готують. Але якщо гриби вибирати правильно, то вони несуть багато користі людині. По-перше, в них невеликий відсоток жирів, що дозволяє їсти гриби навіть на вечерю. По-друге, в них дуже багато мікроелементів, яких потребує наш організм. Тому, якщо ви хочете, щоб гриби вийшли смачними, а головне - соковитими, спробуйте приготувати їх за нашим рецептом "Гриби по-строганівськи ".

Ingredients

Печериці королівські

900 г.

Гриби білі сушені

10 г.

Вино біле сухе

150 мл.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Масло вершкове

75 г.

Сметана

200 мл.

Горіх мускатний

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Нагріти вино у невеликій каструлі, не доводячи до кипіння. Потім зняти з вогню, додати білі гриби і залишити вимочувати.

02

Цибулю нарізати скибочками і розібрати на півкільця. У сковорідці на повільному вогні розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю. Викласти на тарілку. Збільшити вогонь і обсмажити половину свіжих грибів, періодично додавати вершкове масло. Додати їх в цибулю, потім все перекласти назад в сковороду.

03

Білі гриби подрібнити і помістити в сковороду разом із вином, посолити і поперчити. Довести до кипіння і відразу зменшити температуру. Тушкувати під закритою кришкою 30 хвилин. Зняти з вогню, додати сметану і порцію тертого мускатного горіха. Підігріти, не доводячи до кипіння.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Гриби по-строганівски – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua