Грибний паштет - Image

Грибний паштет

Number of servings: 10Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Паштет - це страва, приготована особливим способом. Паштет готують з фаршу самих різних продуктів. Його готують з дичини, м'яса, печінки, яєць, грибів, трюфелів. Але ми сьогодні будемо вчити вас, як готувати грибний паштет. Грибний паштет може дуже порадувати вас своїм смаком, якщо ви не полінуєтеся його приготувати. А лінуватися насправді нічого, тому що грибний паштет готувати дуже легко і просто. Витративши всього тридцять хвилин часу, ви будете мати повноцінну страву. Таку страву можна використовувати в якості закуски, а також дуже смачно буде, якщо намазувати паштет на хліб. Крім того, така закуска дуже корисна, так як гриби містять велику кількість білків, корисних речовин і мікроелементів.

Ingredients

Печериці

500 г.

Білі гриби

300 г.

Соняшникова олія

30 мл.

Цибуля

1 шт.

Сіль

1 ч. л.

Часник

1 зубчик

Лимонний сік

20 мл.

Preparation steps

01

Печериці помити, висушити і порізати. Додати миті, очищені і нарізані білі гриби.

02

Смажити грибну суміш на розігрітій сковороді з маслом, помішуючи, поки з грибів не випариться волога. Додати нарізану цибулю, смажити ще 5 хвилин.

03

Отриману суміш скласти в блендер. Додати сіль, лимонний сік, часник і подрібнити до однорідної консистенції.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Грибний паштет – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua