Легкий бананово-кавовий сорбет  - Image

Легкий бананово-кавовий сорбет

Number of servings: 2Cooking time: 2 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Французький сорбет являє собою різновид морозива, проте не простого – крижаного, фруктово-ягідного. Іншими словами цей десерт – ніщо інше як заморожена суміш фруктово-ягідного пюре і цукрового сиропу. Після морозива дуже хочеться пити, а от після сорбету – ще парочку порцій. Пропонований нами сорбет незвичайний. Адже він поєднує в собі відразу кілька смакових ноток: молочну, шоколадну, кавову і бананову. Але навіть не це є його головним достоїнством. Вся принадність у тому, що він абсолютно нешкідливий, і, ми б навіть сказали, корисний для фігури. До речі, його можна доповнити крупно змолотими кавовими зернами або шоколадною крихтою – вийде взагалі геніальний кулінарний шедевр.

Ingredients

Банани

1 шт.

Йогурт (без наповнювачів)

150 г

Какао

0,5 ч.л.

Розчинна кава

1,5 ч.л.

Цукор

1 ст.л.

Preparation steps

01

Банан почистіть і наріжте великими шматками. Покладіть в чашу блендера.

02

Влийте йогурт, додайте цукор, кава і какао.

03

Збийте всі компоненти спочатку на середній, потім на високій швидкості до однорідного стану.

04

Отриману масу викладіть у форму і поставте в морозильник на пару годин.

05

Перед подачею десерт потрібно переставити в холодильник, щоб він набув бажаної консистенції.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Легкий бананово-кавовий сорбет – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua