Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату - Image

Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей рецепт зацікавить в першу чергу прихильників здорового харчування. Приготування крем-супу передбачає, що інгредієнти для нього блендірують або протирають через сито. У запропонованому рецепті цибулю-порей і корінь фенхелю спочатку готують у розтопленому маргарині, а потім варять у курячому бульйоні до м'якості. Третій інгредієнт крем-супу - шпинат додається безпосередньо в чашу блендера. На думку найавторитетніших дієтологів крем-суп зі шпинату входить до п'ятірки найбільш корисних продуктів і страв для сучасної людини. Завдяки багатому вмісту в шпинаті цінних мінералів, вітамінів, білка, насичених і ненасичених жирних кислот і клітковини у Франції його називають "королем овочів".

Ingredients

Маргарин

3 ст. л.

Корінь фенхелю

600 г.

Цибуля-порей

400 г.

Бульйон курячий

600 мл.

Шпинат свіжий (листя)

100 г.

Сіль морська

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Маргарин покласти в каструлю, поставити на вогонь, розтопити.

02

Додати в каструлю подрібнені порей і фенхель та готувати протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.

03

Додати в каструлю бульйон, накрити кришкою каструлю, варити 20 хвилин, до м'якості овочів.

04

Перелити суп в чашу блендера, додати сюди ж шпинат, подрібнити до стану пюре, після чого перелити знову в каструлю. Додати за смаком сіль і перець, трохи підігріти перед подачею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min