
Крем-соус із хрону і зеленої цибулі
Значення крем-соусів у харчуванні надзвичайно велике, тому що до їх складу входять різні ароматичні та екстрактивні речовини, що збуджують апетит, посилюють виділення травних соків. Підбір соусів до страв залежить від застосування різних прянощів і приправ, які використовуються при їх приготуванні. Важливо знати, що вони надають стравам соковитість, покращують зовнішній вигляд страви, збуджують апетит за рахунок аромату і гострого смаку і доповнюють склад страв, підвищуючи їх харчову цінність і калорійність. Крем-соус із хрону і зеленої цибулі найбільш підходить до негострих страв (відварна яловичина, свинина).
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
400 мл.
Novus White Horseradish 200g
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
70 мл.
Auchan Green Onions Bundle 75g
2 ст. л.
Spice White Pepper Ground
0,25 ч. л.
Preparation steps
01
У миску викласти сметану, влити молоко, ретельно перемішати.
02
Додати також в миску до молока і сметани подрібнений в блендері хрін і зелену цибулю. Приправити білим перцем.
03
Подрібнити в блендері до однорідної маси. Накрити зверху миску харчовою плівкою, поставити в холодильник до подачі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores