
Французькі пончики
Французька кухня славиться своїм витонченим підходом у приготуванні страв. Французькі десерти мають особливе становище в французькій кухні. Всілякі булочки, круасани, пудинги і кекси - все це винахід саме французів. Такий десерт, як пончики є у кожного народу. І Франція теж має свій оригінальний рецепт приготування пончиків. Представляємо рецепт приготування цих пухнастих і солодких пустунів. Прості в приготуванні і дуже смачні французькі пончики швидко готуються. Вони будуть для вас відмінним сніданком. До них добре підійде чашка кави або чаю. Французькі пончики в якості десерту сподобаються як дорослим, так і діткам.
Ingredients
Вершкове масло
8 ст. л.
Цукор
200 г.
Яйце
1 шт.
Борошно
300 г.
Розпушувач тіста
2,25 ч. л.
Сіль
0,25 ч. л.
Мускатний горіх
0,5 ч. л.
Молоко
100 мл.
Кориця
1 ст. л.
Preparation steps
01
Нагріти духовку до 175°C. Вершкове масло (5 ложок) збити з цукром (100 г.) до повітряного стану. У масу вбити яйце і добре перемішати.
02
Борошно просіяти разом із розпушувачем, сіллю і мускатним горіхом. У масляну суміш ввести борошняну суміш, додати молоко. Ретельно перемішати.
03
Викласти отримане тісто у форму для пончиків, наповнюючи їх наполовину. Відправити випікатися на 15-20 хвилин.
04
Змішати цукор (100 г.) з корицею. Готові пончики обмокнути в розтоплене масло, яке залишилось і потім в суміш кориці з цукром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores