
Фінський рибний суп
Особливістю фінської національної кухні є широке використання риби у всіх її проявах. Пропонована перша страва – не виняток. Спробуйте цей легкий рибний супчик з вершковим смаком. У Фінляндії дана страва вважається святковою. Головним інгредієнтом супчика, як Ви здогадалися, є червона риба. Вона славиться своїм багатим складом цінних жирів. Саме вони роблять суп наваристим і таким ароматним. Ви можете використовувати будь-яку червону рибу – лосось, форель, сьомгу. Перед тим, як відправити рибку варитися, збризніть її лимонним соком. Бульйон придбає приємну кислинку. А сушена червона паприка додасть Вашому супу яскравий, насичений колір і неймовірний аромат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rybanov Imitated Red Caviar 200g
400 г.
Packed Potatoes
3 шт.
Homemade Butter
50 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1 склянка
Dill 70g
за смаком
Bay Leaf
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З червоної риби зварити бульйон з сіллю, лавровим листом і перцями.
02
Готову рибу вийняти, відкласти в сторону. Картоплю порізати дрібними кубиками, всипати в бульйон, варити до готовності.
03
Цибулю порізати дрібними кубиками, пасерувати на вершковому маслі.
04
Остиглу рибу порізати. У суп влити вершки, додати цибулю, зелень, шматочки риби. Довести суп майже до кипіння і відразу зняти з вогню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores