Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком - Image

Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком

Number of servings: 6Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

«Десерт мого дитинства» - напевно, саме так подумає більшість людей, подивившись на цей рецепт. Шоколадна «ковбаса» з печива з какао, шматочками волоських горіхів і ароматом коньяку. Відразу стає зрозуміло, звідки така назва - десерт зовні дуже нагадує копчену ковбасу. Звичайно, начинку можна змінювати за смаком. Алкоголь можна зовсім не додавати або коньяк замінити на бренді, віскі, лікери. Обійтися можна і без горіхів (хоча смак трохи зміниться) або ж додати свої улюблені (арахіс, мигдаль, фісташки, кешью, бразильські). Для тіста найкраще підійде найзвичайніше цукрове печиво.

Ingredients for the recipe

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
229.00

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies

per 1 kg

Ingredients

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies

400 г.

Homemade Butter

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

40 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Walnut

10 шт.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

3 г.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

50 г.

Frapin Cognac 40% 0.7l

50 мл.

Preparation steps

01

Яйце збити з цукром, потім додати какао і перемішати. Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Додати до масла молоко і перемішати. З'єднати масляну суміш з яєчною.

02

Горіхи нарізати. Печиво подрібнити в блендері. З'єднати печиво з ваніллю, горіхами, коньяком. Додати в цю масу олійно-яєчну суміш і довести до однорідності. Викласти тісто на фольгу або харчову плівку і згорнути «ковбаскою». Поставити в морозильник мінімум на 3 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min