Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами - Image

Салат «Цезар» з майонезом і волоськими горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

«Цезар» або як його ще називають «король імперії салатів» – страва споконвічно північноамериканської кухні. Своєю появою салат зобов'язаний американському кухареві Цезарю Кардіні, який вперше приготував його близько ста років тому на настільки знаменну подію – День незалежності США. Приголомшлива ідея поєднувати пшеничні крутони, листя салату і сир пармезан прийшла в голову заповзятливому італійцеві в той момент, коли відвідувачі ресторану зробили замовлення, а на кухні зовсім не залишилося продуктів. «Цезар» – салат особливий, насамперед його цінують за пікантний соус із оливкової олії, часнику і соку лимона. Однак сьогодні день експериментів, і ми пропонуємо приготувати цей салат з майонезом і волоськими горішками.

Ingredients for the recipe

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
452.70

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

per 1 kg

Ingredients

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

100 г.

Chicken-Pineapple Pizza

300 г.

Walnut

100 г.

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

100 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Vita Verde Bright Lettuce 120g

50 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Горіхи порубати ножем. Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min