
Печиво з білим шоколадом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hazelnut
350 г.
Top Grade Wheat Flour
500 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
250 г.
White Sugar
120 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Baking Soda 500g
1 ч. л.
Roshen Bubble White Chocolate 80g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Homemade Butter
220 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до температури 180ºС. Деко для випікання застелити харчовим папером. Змішати в мисці борошно, гашену соду, сіль, перемішати.
02
Окремо змішати масло і цукор. Збити масу до однорідності. Поступово додавати яйця, не перестаючи змішувати. Додати ваніль. Обережно ввести борошняну суміш, збивати на маленькій швидкості.
03
Горіхи посікти великими шматочками. Додати в загальну масу. Охолоджений шоколад аналогічно поламати на середні шматочки і додати в тісто. Викласти тісто на деко, випікати протягом 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)