
Ванільний заварний крем
Заварний крем - це найсмачніша складова усіх тортів і тістечок. За що ми ще любимо цей десерт, так це за його універсальність. Напевно улюблені вами десерти мають легку смачну масу. Ми поспішаємо поділитися з вами кремом із додаванням ванілі. Дуже простий спосіб приготування десерту без особливих витрат. Ванільний десерт можна приготувати і для негаданих гостей. Поставити в холодильник крем, а коли друзі прийдуть, викласти крем в тарталетки і прикрасити. Влаштуйте їм свято дитинства і вони залишаться задоволені. Доповнити колекцію заварних кремів вже є чим, залишилося тільки приступити до приготування. Почнемо?!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
20 г.
Homemade Butter
25 г.
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Preparation steps
01
Одну склянку молока налити в невелику каструлю. Додати ванілін і поставити на плиту. Накрити кришкою і дати молоку закипіти. Після цього залишити його на годину під закритою кришкою.
02
Жовтки збити з цукром і просіяним крохмалем. Молоко повторно прогріти і постійно збиваючи, влити в яєчну масу дуже тонкою цівкою.
03
Перелити отриману суміш в каструлю. Варити на повільному вогні до загустіння, постійно при цьому помішувати. Декілька хвилин і - готово! Зняти напівготовий ванільний крем з вогню і протерти його через сито.
04
Вершкове масло розм'якшити і ввести в крем. Вимісити ретельно до однорідності. Ванільний крем готовий!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores