
Тунец, замаринованный в соевом соусе
Погодьтеся, часом навіть у дрібницях криється головне. Цей життєвий принцип можна застосувати навіть до кулінарного мистецтва. Довести це легко на прикладі пропонованої страви – тунця, замаринованого в соєвому соусі. Здавалося би, тунець – звичайна океанічна рибка, відома своїм ніжним і делікатним м'ясом. У більшому – нічим непримітна. Але варто підібрати до неї грамотний соус-маринад, як вона заграє несподіваними смаковими нотками і зможе вразити навіть найдосвідченішого гурмана. Отже, пікантний маринад із соєвого соусу, оливкової олії, соку лимона і спецій надає рибі соковитість, легку солонуватість і цитрусову свіжість. Тунець стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру або овочевого салатику.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Tuna
260 г.
Chong Soy Sauce 1l
40 мл.
Lemon
40 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З лимона вичавити сік. Змішати оливкову олію, додати соєвий соус, сіль, перець, лимонний сік. Тунець покласти в суміш і залишити на 20 хвилин.
02
Сковороду розігріти (без олії). Обсмажити тунець з кожного боку по 3-5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores