Судак запечений - Image

Судак запечений

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Хто б міг подумати, що ця, на перший погляд, проста страва закріпилася в меню кожної господині. Причому не як буденна страва, а ще й зайняла гідне місце в дієтичному, дитячому і навіть у святковому меню. Те, що риба - це дієтичний делікатес усім давно відомо, але не усі знають, що можна і "смачно худнути" - це звичайно мрія будь-якої жінки, і вона реальна! У складі судака зберігається більше 20 найменувань амінокислот і величезна кількість мінеральних речовин. Тому вживаючи цінну рибку, ви зможете не лише схуднути, але і зміцнити своє здоров'я. Відносно приготування риби, то часу воно займе небагато, що не менш важливо для сучасних жінок.

Ingredients for the recipe

Pike Perch Gutted
339.00 - 399.00

Pike Perch Gutted

per 1 kg

Ingredients

Pike Perch Gutted

400 г.

Onion

100 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

20 г.

KhMZ Sour Cream 20%

40 г.

Red Pepper

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рибу очистити і помити. Посолити і зробити ножем глибокі надрізи.

02

Начистити цибулю, обмити і дрібно нарізати. Обсмажити на рослинній олії, посолити і поперчити.

03

У надрізи помістити цибулю, а ту, що залишилася викласти на деко. Зверху укласти нафаршировану цибулею рибу. Готувати в духовці при температурі 180ºС. Запікати судак 30-40 хвилин.

04

Поки готується риба, підготувати соус: змішати сметану і перець. Залити сумішшю рибу і залишити ще 10 хвилин запікатися. Перед подачею нарізати на шматочки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min