
Соковитий шоколадний манник із халвою
Пропонуємо вам прекрасне рішення проблеми сімейного десерту. Якщо ви хочете здивувати і порадувати вашу дорогу родину, то обов'язково спечіть сьогодні соковитий шоколадний манник із халвою. Це незвичайний десерт, який здивує вас своїм неперевершеним смаком. Трошки незвичайним тут є те, що сюди додається халва і манка. Але саме вони надають ту пікантність і соковитість шоколадному маннику. Халва в цьому десерті виходить соковитою, м'якою і розплавленою, щось на зразок крему. А сам манник виходить соковитим і пишним, завдяки манці, яку ми замочимо в кефірі - це дуже важливо. Готовий пиріг можна злегка просочити, наприклад, лікерною просочкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zarog Kefir 2.5% 870g
1,5 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Terra Brand M Semolina 800g
1 ст.
7 Flour 1kg
1 ст.
Homemade Butter
100 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
4 ст. л.
Pripravka Vanilla 2g
50 г.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Fantasy Sunflower Halva
170 г.
Preparation steps
01
Манку замочити в кефірі за 2 години до початку приготування.
02
Вершкове масло має бути кімнатної температури. Масло збити разом із цукром і ваніліном. Додати яйця, продовжити збивати. Поступово додавати манку, набухшу в кефірі, в суміш масла і яєць, ретельно перемішати.
03
Додати в суміш просіяне борошно з розпушувачем, додати сіль і какао-порошок. Замісити тісто, воно повинно бути не густим.
04
Порізати халву на невеликі шматочки. Додати шматочки халви в тісто, перемішати.
05
Випікати манник 1 годину в духовці при температурі 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores