
Рулети з індички з бананами
Рулети з індички з бананами являють собою запечені в духовці рулети з попередньо відбитих ескалопів з індички з начинкою з бананів. Ескалопи нарізають з філе індички обов'язково поперек волокон і відбивають до товщини 3-4 мм. Індичатина - це дієтичне м'ясо. Її переваги: низькокалорійність, вона містить мало жирів і холестерину. Завдяки низькому вмісту нерозчинних жирів цей вид м'яса легко засвоюється (засвоюваність білка - 95%) і дає швидке відчуття насичення. У м'яса індички більш насичений смак, ніж у курки. Смачні, ароматні рулетики з індички з бананами подають з приготовленим за запропонованим рецептом соусом зі сметани, йогурту і лимонного соку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Turkey with Mushrooms
800 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
2 шт.
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Spice Coriander Ground
за смаком
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Lemon
1 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150 мл.
Ferma Sour Cream 15% 300g
4 ст. л.
Preparation steps
01
Для приготування соусу в мисці змішати сметану, йогурт, додати 0,5 ч. л. карі, 3 ст. л. вичавленого лимонного соку і цедру лимона. Все ретельно перемішати. Прибрати в холодильник, поки не знадобиться.
02
Нарізати м'ясо на ескалопи, відбити до товщини 3-4 мм. Посолити і поперчити кожний ескалоп, а також присипати коріандром і карі.
03
Банани очистити від шкірки, нарізати уздовж на 4 частини, загорнути банани в м'ясо. Змастити кожен рулет маслом, скріпити зубочисткою.
04
Розігріти духовку до 180°C, покласти на застелене фольгою деко рулетики, випікати протягом 25 хвилин.
05
Подавати готові рулети разом із соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores