
Апельсиновий пудинг
Апельсиновий пудинг допоможе вам відчути, наскільки різноманітна, хоч і стримана англійська кухня. У нашій країні пудинг поки не став дуже популярною стравою, тому ви можете легко відзначитися і здивувати свою сім'ю. Апельсиновий пудинг дуже сподобається любителям цитрусу. Завдяки розпушувачу і яйцям пудинг дуже ніжний і м'який на смак. Завдяки цедрі десерт буде казково ароматним. Він так і буде вабити до себе своїми солодкими рученятами. Тому відчуйте себе аристократом або навіть членом королівської сім'ї. Візьміть чашку чорного чаю, шматочок пудингу і помрійте про вічний дощ і туман.
Ingredients
Борошно
80 г.
Яйця (жовтки відокремити від білків)
3 шт.
Апельсин
2 шт.
Апельсиновий сік
70 г.
Цукор
150 г.
Масло вершкове
80 г.
Розпушувач тіста
0,5 ч. л.
Молоко
0,25 л.
Цукрова пудра
5 г.
Терта цедра
5 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.
02
Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.
03
Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.
04
Далі вмішати сік та молоко.
05
Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.
06
Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.
07
Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.
08
Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores