Мінтай по-арабськи в мультиварці - Image

Мінтай по-арабськи в мультиварці

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Прийшовши додому після роботи дуже хочеться відпочити, але ні як не возитися біля плити. Знайомі з такою ситуацією? Тоді цей рецепт для вас. Мультиварка - кухонний помічник сучасних господинь і рибне філе пропонуємо приготувати саме в цьому кухонному пристосуванні. Швидко і дуже просто, те, що нам треба! Рибу очищати вам не доведеться, у страві використовується вже готове філе, тому його тільки нарізаємо. З овочами теж все просто: помити і нарізати. Укласти усі інгредієнти в мультиварку і натисненням кнопки "тушкувати" диво-техніка готує вам соковиту і смачну страву. Залишається усього лише насолодитися корисним обідом, а може ще і вечерею.

Ingredients for the recipe

Frozen Pollack
154.00 - 169.50

Frozen Pollack

per 1 kg

Ingredients

Frozen Pollack

500 г.

Onion

1 шт.

Carrots

1 шт.

Hot Pepper

1/2 шт.

Bay Leaf

4 шт.

Auchan Tomatoes Canned Peeled 476g

250 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

2 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

В першу чергу підготувати овочі. Цибулю і моркву очистити і нарізати кружечками. Перець вимити, видалити зерна і нарізати кільцями.

02

Обмите філе мінтаю нарізати на шматки. Викласти в чашу мультиварки половину нарізаної риби, половину овочів і 2 лаврових листа. Потім викласти наступний шар риби, овочів і лаврове листя. Встановити режим "Мультикухар", температуру 160°C.

03

Томати протерти через сито. Додати олії, цукор і сіль. Залити сумішшю рибу і готувати 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min