
Молочна мастика
Мастика - це кулінарний "пластилін", використовуваний для оформлення тортів, тістечок, кексів, а також для виготовлення прикрас для цих самих виробів. Вироби, прикрашені мастикою, стають справжніми витворами мистецтва. Склад мастики може бути найрізноманітніший, однак цукрова пудра є незмінним компонентом мастики. Мастика - це ще й дуже смачний і солодкий "пластилін". Існує безліч рецептів мастик. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати молочну мастику. Вона вважається найлегшою у своєму приготуванні.
Ingredients
Згущене молоко
200 г.
Сухе молоко
160 г.
Цукрова пудра
160 г.
Лимонний сік
2 ст. л.
Preparation steps
01
У згущене молоко додати лимонний сік, перемішати.
02
Сухе молоко з'єднати з пудрою і просіяти. У суху суміш потроху додавати згущене молоко, постійно розмішуючи.
03
Готову мастику загорнути в пакет і помістити в холодильник. Щоб надати мастиці аромат і колір, можна змішати її з ароматизатором або сухим харчовим барвником.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores