
Лосось по-східному
М'ясо цієї океанічної риби по праву вважається делікатесом. Лосось славиться своїм смаком дуже м'яким і ніжним. Але справа не тільки в чудовому смаку цієї риби. М'ясо лосося - багате джерело корисних для людського організму речовин. Важливо й те, що в процесі приготування: тушкування, запікання, обсмажування лосось майже не втрачає в розмірах і не розвалюється. Лосось по-східному - один із цікавих варіантів приготування цього корисного продукту. Дуже смачною та оригінальною вийде лососина, спочатку попередньо замаринована, а потім обсмажена і полита "східним" маринадом. А східний він чи ні - не так і важливо... Головне, що дуже смачно!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Deroni Dijon Mustard 200g
3 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
4 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
100 мл.
Garlic
3 зубчики
Dill 70g
за смаком
Salmon Fillet №2
1 кг.
Preparation steps
01
Для маринаду добре збити гірчицю, соєвий соус, соняшникову олію, часник і лимонний сік.
02
Філе лосося порізати на порційні шматки. Покласти рибу в пласку ємність і залити 3/4 маринаду. Залишити на 20 хвилин.
03
Сковороду змастити тонким шаром олії. Смажити рибу з кожного боку по 5 хвилин. Готову рибу викласти на страву, полити маринадом, посипати порізаним кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)