Кассероль із помідорами і шинкою - Image

Кассероль із помідорами і шинкою

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кессероль ще у ацтеків вважався як дуже поширена страва. А так як ацтеки - це був народ досить освічений і процвітав, то вже можна судити, що і кухня у них була на вищому рівні. Ацтеки готували кессероль із м'ясом. У наш же час існує чимало різних рецептів, один з яких ми вам і пропонуємо. Кессероль з помідорами і шинкою - це досить простий варіант цієї страви. Вам не потрібно довго стояти біля плити, досить відправити всі інгредієнти в духовку, а вона зробить майже всю роботу. Завдяки скоринці, яка утворюється під час запікання, страва стає ще більш смачною. Ви можете подавати її, посипавши зеленню. Можна вживати і як самостійну страву, і також з гарніром.

Ingredients

Яйця

8 шт.

Сметана

500 мл.

Сир

500 г.

Шинка

500 г.

Хліб

800 г.

Помідори черрі

400 г.

Петрушка

1 пучок

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Оливкова олія

за смаком

Preparation steps

01

Збити разом яйця, сметану, сіль, перець, тертий сир, нарізаний на кубики хліб і шинку. Суміш вилити в змащену оливковою олією форму для запікання.

02

Зверху розмістити помідори черрі по всій поверхні, накрити фольгою і поставити в розігріту до 200°С духовку на 40 хвилин.

03

Зняти фольгу і готувати кассероль, поки не стане золотистого кольору. Готовий кассероль посипати дрібно нарізаною петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min